Zomeractie met hoge kortingen bij YARD Outdoor!

Welkom bij YARD Outdoor, dé bestemming voor natuurliefhebbers! De zomer is al even bezig en de zon begint weer te schijnen en dat betekent maar één ding: tijd om naar buiten te gaan en te genieten van al het moois wat uw tuin te bieden heeft. En om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw natuur, hebben we een speciale zomeractie met hoge kortingen! Of u nu op zoek bent naar een veranda, rabatwanden of andere buitenverblijven, bij YARD Outdoor bent u aan het juiste adres. Lees snel verder om erachter te komen welke topdeals we deze zomer voor u in petto hebben!

Fantastische zomerkorting

Tijdens deze zomermaanden profiteert u als klant van een prachtige deal. Zo ontvangt u 15% korting op een groot deel van ons assortiment! Hieronder vindt u alle producten die onder deze aanbieding vallen:

Velvetline veranda's

De aluminium veranda’s van YARD Outdoor zijn de meest complete veranda’s die u kunt wensen. Deze robuuste modellen zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium, waardoor u er jarenlang plezier van heeft.

De Velvetline veranda's zijn beschikbaar met twee soorten dakbedekking: polycarbonaat of glas. Met een glazen dak zorgt u niet alleen voor een heldere doorkijk, maar zorgt u er ook voor dat uw veranda ruimtelijker oogt. Het extra sterke veiligheidsglas is weliswaar wat zwaarder dan de polycarbonaat platen, maar de veranda is hierop berekend. Polycarbonaatplaten daarentegen zijn niet alleen licht van gewicht, maar ook nog eens oersterk! En doordat deze platen lichter zijn, heeft uw veranda minder staanders nodig. Zo behoudt u dat prachtige uitzicht over uw tuin.

Douglas buitenverblijven Sublime en Elegante

De Douglas overkappingen uit de Sublime en Elegante lijn vallen ook onder deze zomeractie. Zo ontvangt uit bij aanschaf van een model uit een van deze twee veel gevraagde modellenlijnen 15% korting op de basisconstructie. Hier krijgt u zelfs korting op de blanke of zwart gespoten rabatwanden (inclusief regelpakketten).

De Sublime buitenverblijven zijn vervaardigd uit hoogwaardig Douglas hout. Binnen ons assortiment kunt u genieten van twee soorten daktypen: een plat dak of een kapschuur. Het platte dak van onze Sublime overkapping past bij iedere tuin en sluit naadloos aan bij zowel een klassieke als moderne look. Dit douglas model is verkrijgbaar in vele maten, waarbij u de indeling helemaal zelf bepaalt. Wilt u wel of geen bergruimte, een dichte of open overkapping? Met onze uitgebreide optiemodule is alles wat u wenst mogelijk. Dit buitenverblijf wordt standaard geleverd met zeer duurzame EPDM-dakbedekking, waarbij de eveneens meegeleverde zij-uitloop zorgt voor de afvoer van het regenwater.

De Sublime kapschuur staat garant voor royaal genieten! Deze kapschuur heeft een karakteristieke landelijke uitstraling, en is dankzij onze uiteenlopende opties geheel naar uw eigen inzicht in te delen of aan te passen naar uw specifieke wensen. De hoge opengewerkte kapconstructie geeft dit buitenverblijf een ruimtelijke, elegante uitstraling. Standaard leveren wij deze kapschuur in twee dieptematen (250 en 300 cm) en maar liefst vijftien breedtematen. Uiteraard behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden van YARD Outdoor.

Buitenom de twee soorten Sublime buitenverblijven valt ook de Elegante onder deze zomerkorting! Douglas buitenverblijf Elegante is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk als aanbouwveranda of vrijstaand model. Zo kunt u ervoor kiezen om dit tegen uw huis, of vrijstaand in uw tuin te plaatsen. Het ruime overstek met dubbele boeilijst geeft de veranda een luxe uitstraling. Eventuele aanpassingen wat betreft afwijkende afmetingen van de basismaterialen is mogelijk. Het platte dak wordt standaard geleverd met EPDM-dakbedekking inclusief lijm en dakdoorvoer.

Wees er snel bij!

Bent u nou nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat deze actieproducten precies inhoudt? Neem geheel vrijblijvend een kijkje in ons assortiment! De zomeractie loopt tot en met zaterdag 16 september. Als u wilt profiteren van deze prachtige zomeractie, kijk dan voor de zekerheid naar de actievoorwaarden om vraagtekens te voorkomen. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie