De Ultieme beleving

De ambitie om klanten van de beste producten te voorzien is verankerd in het DNA van onze organisatie en zorgt voor ontwikkelplannen op velerlei gebied. Het hoofdkantoor van YARD Outdoor is gevestigd in Strijen en onze medewerkers zijn dagelijks in de weer vooral mooie producten ten behoeve van een heerlijk buiten leven te bedenken, te produceren en in de markt te zetten.

Totaalconcept

Met trots presenteren wij YARD Outdoor. Boordevol hoogwaardige- en met zorg samengestelde items om jouw droombuitenverblijf, in alle opzichten, te verwezenlijken. Van volledig buitenverblijf tot de aankleding ervan met de nieuwste accessores en volgens de laatste trends en technieken.

Co-creatie

Met deze website heb je een totaalconcept in handen. Het enige dat je nog hoeft te doen is díe keuzes maken die bij jou en je leefomgeving passen en wij doen de rest. Een luxe buitenleven is daarmee voor iedereen binnen handbereik, hoe groot of hoe klein je ‘buiten’ ook is. In co-creatie helpen onze verkoopadviseurs je met de perfecte samenstelling, toegespitst op jouw specifieke wensen. Zij helpen je graag via online communicatiemiddelen, maar ook in de showrooms van onze dealers staan onze adviseurs klaar om je mee te nemen in de wereld van maximaal genieten van het buitenleven.

Geluksmomenten

Laat je inspireren en enthousiasmeren door de sfeerpagina’s in dit magazine; wij streven ernaar om het voor eenieder mogelijk te maken die droomomgeving te verwezenlijken, waar persoonlijke geluksmomenten hoogtij vieren.