Disclaimer - YARD Outdoor

Aansprakelijkheid

Door deze website YARD Outdoor.nl of YARD Outdoor.be te bezoeken of door informatie te gebruiken die is aangeboden via een van deze websites, ga je akkoord met de voorwaarden zoals vermeld in deze disclaimer. Als je niet akkoord gaat met onderstaande voorwaarden, dan raden we je aan de website direct te verlaten en de informatie niet meer te gebruiken of te bezoeken.

Het gebruik van de YARD Outdoor website

Deze site mag alleen worden gebruikt door onze klanten voor persoonlijk of intern gebruik. Het is verboden deze site te kopiëren, reproduceren, distribueren of beschikbaar stellen op een netwerk - behalve door het downloaden en bekijken van de content op één enkel apparaat, plus het printen van een enkele hardcopy - zonder schriftelijke toestemming van YARD Outdoor. Het framen van deze site is ook niet toegestaan.

Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt.

De informatie op deze website is bedoeld om onze klanten te voorzien van zorgvuldig geselecteerde informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in kleuren, teksten en prijzen. De afbeeldingen met bijbehorende prijsindicaties hebben betrekking op richtprijzen in euro's, inclusief BTW en exclusief transport, fundatie en montage.

Het intellectueel eigendomsrecht

De inhoud op deze site is beschermd door auteursrecht. Alle teksten, logo's en afbeeldingen zijn eigendom van YARD Outdoor. Zonder toestemming mag deze content niet worden gebruikt of verspreid.

Merk

Alle woord- en beeldmerken op deze site behoren toe aan YARD Outdoor, tenzij anders vermeld. Het gebruik van deze merken is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van YARD Outdoor.