YARD Outdoor-dealer gezocht? Wij helpen u graag!

Heeft u belangstelling voor onze producten? Breng dan een bezoek aan een van onze erkende YARD Outdoor-dealers. Als u het onderstaande formulier invult met uw gegevens en voorkeuren, gaan wij voor u op zoek naar de dichtstbijzijnde dealer. Onze producten zijn steeds vaker te bewonderen in diverse showrooms, waardoor er altijd een geschikte dealer bij u in de buurt te vinden is.

Laat hier uw gegevens achter, en wij brengen u in contact met de dichtstbijzijnde YARD Outdoor-dealer. Met ons snel groeiende netwerk is er altijd een geschikte dealer bij u in de buurt!

Uw gegevens


Vul hier uw wensen, vragen en/of opmerkingen in!

Om uw wens zo goed mogelijk uit te werken hebben we vaak ook beeldmateriaal van de locatie nodig. Deze kunt u hier bijvoegen.

Tijdelijke kortingsactie

Deze zomer verrassen we u met een buitengewoon aantrekkelijke zomeractie die u niet wilt missen! Tot en met zaterdag 30 september kunt u profiteren van een fantastische zomerkorting van 15% op onze geweldige Velvetline veranda's, moderne aluminium rabatwanden en elegante Douglas buitenverblijven uit zowel de Sublime- als de Elegante-lijn. Deze exclusieve aanbiedingen zijn NU beschikbaar, dus kom snel eens langs bij uw YARD Outdoor-dealer!

Wanneer u kiest voor een model uit onze veelgevraagde Sublime- of Elegante-modellenlijn, krijgt u direct 15% korting op de basisconstructie. En dat is nog niet alles: dezelfde korting is van toepassing op de elegante blanke of zwart gespoten rabatwanden, inclusief de benodigde regelpakketten. Dit maakt de beslissing om te kopen wel heel aantrekkelijk!

Interesse in een veranda? Kies dan voor een prachtmodel uit onze Velvetline-serie. Ook hier profiteert u van 15% korting op de basisconstructie. Deze korting is ook van toepassing op onze aluminium rabat en poly wanden. En alsof dat nog niet genoeg is, rekenen we tijdens de actieperiode geen extra kosten voor maatwerk!

We nodigen u van harte uit om langs te komen bij onze dichtstbijzijnde YARD Outdoor-dealer. Zij staan klaar om u te adviseren bij het vinden van uw ideale YARD-buitenverblijf. Neem snel contact op en ontdek hoe u uw buitenruimte nog mooier kunt maken met deze ongeëvenaarde aanbiedingen. Geniet optimaal van de zomer en profiteer van deze geweldige kansen. Samen met u ontwerpen we het ultieme buitenverblijf in onze 3D Configurator, en voorzien we u van een vrijblijvende offerte met een scherpe prijs!