Maatwerk

Een buitenverblijf biedt zoveel mogelijkheden voor het hele gezin: om te spelen, te rusten, te drinken, te eten, te ontspannen. Binnen de mogelijkheden het maximaal haalbare benutten om te genieten van het buitenleven, daarvoor bouwen wij onze douglashouten buitenverblijven en aluminium veranda's. Met een op maat gemaakt tuinverblijf van YARD Outdoor bent u verzekerd van optimale en exclusieve resultaten. Spannende combinaties draaien we onze hand niet voor om. Van houten constructies met glazen steellook wanden en schuifpuien tot complete aluminium tuinkamers met glasschuifwanden voor een optimaal uitzicht. Van robuust tot verfijnd. Open of dicht, plat of zadeldak? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, een blikvanger wordt het zeker!

Als vakmanschap en gevoel voor schoonheid en trends in het buitenleven samenkomen, ontstaat een gouden combinatie. Onze kracht ligt in de creatie van de mooiste buitenverblijven en veranda's, toegespitst binnen de mogelijkheden en wensen van de klant.

Uw aanvraag zal door een van onze dealers in uw regio zal worden opgepakt, zij zullen met u contact opnemen om uw eisen en wensen verder uit te werken. U ontvangt vervolgens ook via de dealer in de betreffende regio de offerte.

Door onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen kunnen wij uw dromen uitwerken tot een gefundeerde en prachtige opzet voor het fabriceren van uw maatwerk buitenverblijf of veranda.

Kies uw product


Geef hier uw gewenste afmeting door, maatwerk is altijd mogelijk!

Geef aan of uw basisconstructie van wanden moet worden voorzien. Meerdere keuzes mogelijk.

Bent u van plan het product zelf te monteren, of wilt u dat dit voor u wordt gedaan?

Uw bestanden


Om uw wens zo goed mogelijk uit te werken hebben we vaak ook beeldmateriaal van de locatie nodig. Deze kunt u hier bijvoegen.

Uw gegevens