Maatwerk

Echte buitenmensen weten hoe heerlijk het is om een fijn buitenverblijf binnen handbereik te hebben. In het vroege voorjaar genieten zij al van de eerste zonnestralen. Beschut en uit de wind start de lente voor hen, met een beetje geluk, alweer einde februari. Begin november genieten ze, met warme chocolademelk of glühwein met broodjes worst na een frisse buitenwandeling, nog even na in de tuinkamer of veranda met openhaard.

Genieten van het buitenleven, maar ook een plek voor iedereen; Om te spelen, te rusten, te drinken, te eten, te ontspannen. Binnen de mogelijkheden het maximaal haalbare benutten om te genieten van het buitenleven, daarvoor bouwen wij buitenverblijven. Met een op maat gemaakt buitenverblijf van YARD Outdoor, ben je verzekerd van optimale en exclusieve resultaten. Spannende combinaties draaien we onze hand niet voor om. Houten constructies met glazen steellook wanden en schuifpuien. Van robuust tot verfijnd. Open of dicht, plat of zadeldak? Metalen- of een houten afwerking, een blikvanger zal het zijn!

Als vakmanschap en gevoel voor schoonheid en trends in het buitenleven samenkomen, heb je een gouden combinatie. Onze kracht ligt in de creatie van de mooiste buitenverblijven, toegespitst binnen de mogelijkheden en wensen van de klant.

Uw aanvraag zal door een van onze dealers in uw regio zal worden opgepakt, zij zullen met u contact opnemen om uw eisen en wensen verder uit te werken. U ontvangt vervolgens ook via de dealer in de betreffende regio de offerte.

Door zo volledig mogelijk invulling te geven aan onderstaand formulier kunnen wij het verwerken in een gefundeerd en prachtige opzet voor het fabriceren van een maatwerk buitenverblijf. 

Kies uw product


Geef hier uw gewenste afmeting door, maatwerk is altijd mogelijk!

Geen aan of uw basis contructie volgens wens van wanden moet worden voorzien

bent u van plan het product zelf te monteren?

Uw Bestanden


Om uw wens zo goed mogelijk uit te werken hebben we vaak ook beeldmateriaal van de locatie nodig. Deze kunt u hier bijvoegen.

Uw Gegevens