DHZ Buitenverblijf Easyline Kapschuurdak - 400 x 300 cm

Kapschuur dak 300 cm
Aanvragen
Specificaties
Fabrikant
YARD Outdoor
Artikelnummer
Y100145
Breedte
400 cm
Diepte
300 cm
Funderingsmaat
400 x 300 cm
Buitenmaat dak
405,3 x 367,2 cm
Houtsoort
Douglas
Daktype
Kapschuur dak
Omschrijving

Doe het zelf! Plank voor plank

Met een beetje handigheid bouw je je eigen luxe buitenverblijf. Met de doe-het-zelf bouwpakketten van YARD Outdoor is het niet zo heel erg moeilijk en heb je binnen de kortste keren een stevig buitenverblijf in elkaar gezet. Het zal je trouwens verbazen, de doe-het-zelf bouwpakketten zijn vaak voordeliger in aanschaf dan dat je zelf alle materialen los aanschaft. Wij betrekken producten direct bij de houtzagerij en hebben korte lijnen. Overkappingen, een carport, een blokhut of een luxe buitenverblijf, bekijk de brochure voor alle mogelijkheden binnen onze doe-het-zelf collectie.

Onze buitenverblijf bouwpakketten worden geleverd met een duidelijke opbouwbeschrijving zodat de montage makkelijk uit te voeren is. Voor wie zelf een beetje handig is, zijn de doe-het-zelf producten van YARD outdoor ideale bouwpakketten. Alle complete YARD Outdoor doe-het-zelf bouwpakketten bestaan uit ruw, vers gezaagd en ongedroogd lariks of douglas hout.

Buitenverblijf Easyline doe-het-zelf (DHZ) is verkrijgbaar in vier breedtematen met een diepte van 300cm. Daarnaast is er de keuze voor een plat dak of kapschuur. Zit de gewenste afmeting er niet bij, dan leveren wij graag maatwerk.

Het basispakket bestaat uit

  • Fijnbezaagd, onbehandeld Douglas hout
  • Staanders 12 x 12 cm
  • Ringbalken 5 x 15 cm
  • Gordingen en schoren 5 x 15 cm
  • Dakbeschot (Redclass of Douglas) minimaal 1,6 cm dik
  • Boeidelen 2,8 x 19,5 cm
  • Houten daktrimmen 1,8 x 7 cm
  • Excl. Dakbedekking
  • Bevestigingsmateriaal en opbouw instructie

Succes gegarandeerd als je de basis goed aanpakt

Besteedt aandacht aan de ondervloer (fundering) van je nieuwe buitenverblijf. Een constructie opbouwen op een waterpas ondervloer van (oude) terrastegels op een aangetrild zandbed is een mogelijkheid. Een andere optie is opbouwen bovenop een houten vlonder of op een gestorte betonvloer of door middel van het gebruik van betonpoeren. Afhankelijk van de grootte en zwaarte van de constructie kies je een fundering die erbij past. Voor alle funderingen geldt dat zolang die waterpas is, het opbouwen van een buitenverblijf, niet zo heel moeilijk is.