Aluminium aanbouwveranda Velvetline 600 x 250 cm - Polycarbonaat dak

Aluminium aanbouwveranda Velvetline 600 x 250 cm - Polycarbonaat dak

De Velvetline veranda is de meest complete veranda die u kunt wensen. Wij leveren de veranda in twee standaardkleuren. Tegen meerprijs is de veranda ook in twee speciale kleuren te bestellen. Voor de gootsierlijst heeft u eveneens diverse opties zodat u dit geheel kunt aan laten sluiten bij de stijl van uw woning. Als dakbeplating heeft u de keuze uit vier verschillende types polycarbonaat of een volledig glazen dak.

Lees meer Toon minder
Aanvragen
Specificaties
Fabrikant
YARD Outdoor
Artikelnummer
Y601004
Breedte
600 cm
Diepte
250 cm
Materiaal soort
Aluminium
Daktype
Schuin dak
Dak materiaal
Polycarbonaat
Dak helling
8 graden
Aantal staanders
3
Omschrijving

Maatvoering

Bij het kiezen van de maat en vorm moet u niet alleen letten op de beschikbare ruimte in uw tuin, maar ook op de voor u ideale hoogte, diepte en breedte. Let bijvoorbeeld op de minimale doorloophoogte. Onze veranda’s worden geplaatst met een afschot van 8°. Dit betekent in de praktijk een afschot van 10 tot 15 cm per meter. Ook qua diepte is het van belang dat u zich goed voorbereidt. Wilt u er een ruime loungeset of dinnerset onder plaatsen is een diepte van 300-350cm minimaal aan te raden. Als laatste is het belangrijk dat u beslist welke breedte voor u het beste uitkomt. Ons advies: zet alvast uw tuinset neer binnen de beschikbare ruimte, en bepaal zo de minimale maat van uw veranda.

Kleuren en stijl

U heeft keuze uit de standaardkleuren antraciet en wit 9010. Tegen meerprijs kunt u de veranda ook verkrijgen in zwart  9005 of wit 9016.

Gootsierlijsten

De gootsierlijst bepaalt het aangezicht van uw veranda. U heeft de keuze uit de klassie-ke gewelfde versie, de ronde variant en de moderne vlakke variant. Zo past uw veranda altijd binnen de stijl van uw tuin!

Polycarbonaat

U heeft u de keuze uit vier verschillende types polycarbonaatdak. Zo vindt u altijd de dakbedekking die bij u past! Onderaan deze pagina vind u de vier types polycarbonaat beplating waar u uit kunt kiezen. Polycarbonaat is zeer makkelijk in gebruik, is bestand tegen hoge/lage temperaturen en daardoor uitermate geschikt als dakbeplating voor uw veranda. Voor de meeste uitvoeringen is het zelfs mogelijk uw veranda tegen meerprijs op slechts 2 staanders te plaatsen. Hiervoor wordt de constructie dan aangepast. Vraag ook naar de mogelijkheden voor maatwerk!

Kenmerken van ons polycarbonaat

  • Zeer sterk, slagvast
  • Weerbestendig
  • Licht van gewicht en eenvoudig in verwerking/montage
  • Brandveilig
  • Duurzaam met een lange levensduur
  • Nagenoeg onderhoudsvrij