Aluminium aanbouwveranda Velvetline 300 x 350 cm - Glasdak

Aluminium aanbouwveranda Velvetline 300 x 350 cm - Glasdak

De Velvetline veranda is de meest complete veranda die u kunt wensen. Wij leveren de veranda in twee standaardkleuren. Tegen meerprijs is de veranda ook in twee speciale kleuren te bestellen. Voor de gootsierlijst heeft u eveneens diverse opties zodat u dit geheel kunt aan laten sluiten bij de stijl van uw woning. Als dakbeplating heeft u de keuze uit vier verschillende types polycarbonaat of een volledig glazen dak.

Lees meer Toon minder
Aanvragen
Specificaties
Fabrikant
YARD Outdoor
Artikelnummer
Y602011
Breedte
300 cm
Diepte
350 cm
Materiaal soort
Aluminium
Daktype
Schuin dak
Dak materiaal
Glas
Dak helling
8 graden
Aantal staanders
2
Omschrijving

Maatvoering

Bij het kiezen van de maat en vorm moet u niet alleen letten op de beschikbare ruimte in uw tuin, maar ook op de voor u ideale hoogte, diepte en breedte. Let bijvoorbeeld op de minimale doorloophoogte. Onze veranda’s worden geplaatst met een afschot van 8°. Dit betekent in de praktijk een afschot van 10 tot 15 cm per meter. Ook qua diepte is het van belang dat u zich goed voorbereidt. Wilt u er een ruime loungeset of dinnerset onder plaatsen is een diepte van 300-350cm minimaal aan te raden. Als laatste is het belangrijk dat u beslist welke breedte voor u het beste uitkomt. Ons advies: zet alvast uw tuinset neer binnen de beschikbare ruimte, en bepaal zo de minimale maat van uw veranda.

Kleuren en stijl

U heeft keuze uit de standaardkleuren antraciet en wit 9010. Tegen meerprijs kunt u de veranda ook verkrijgen in zwart 9005 of wit 9016.

Gootsierlijsten

De gootsierlijst bepaalt het aangezicht van uw veranda. U heeft de keuze uit de klassieke gewelfde versie, de ronde variant en de moderne vlakke variant. Zo past uw veranda altijd binnen de stijl van uw tuin!

Glasdak

Voor een perfecte heldere doorkijk gaat er niets boven glas. De glazen dakplaten geven uw veranda een open uitstraling zoals alleen glas dat kan!
Mede door de diverse kleuren aluminium waaruit u kunt kiezen heeft u zelf de hand in de uiteindelijke uitstraling van uw veranda.

Het extra sterke veiligheidsglas zorgt niet alleen voor een heldere doorkijk maar zorgt er ook voor dat uw veranda of tuinkamer ruimtelijker oogt. De glazen dakplaten zijn zwaarder dan de polycarbonaat platen, maar hier is onze veranda op berekend. Voor de meeste uitvoeringen is het zelfs mogelijk uw veranda tegen meerprijs op slechts 2 staanders te plaatsen. Hiervoor wordt de constructie dan aangepast. Vraag ook naar de mogelijkheden voor maatwerk!

Pluspunten

  • 2 Standaard kleuren
  • 2 Special colors
  • 3 Goottypen
  • tot 3m diepte: 8mm Veiligheidsglas
  • >3m diepte: 10mm Veiligheidsglas
  • Maximale lichtinval
  • Solide constructie
  • Veel opties
  • Eenvoudige montage